I typed in http://area51.stackexchange.com and I did not get redirected to the https version. Is this intentional or a bug?

The redirection works for stackoverflow and stackexchange

  • 3
    The site also breaks when using HttpsEverywhere. Guessing area51 isn't entirely moved to HTTPS? – Zoe Jul 25 at 19:35
  • I am using google crome and it works for me today. – James Jenkins Jul 27 at 12:50
  • It does not work for me. I was just about to ask this question, myself. Hi @JamesJenkins, I fondly use Google Chrome, too; and as a matter of fact, I am at this moment, but the https version is of no avail to me. Any thoughts? – user477343 Sep 2 at 14:34

It redirects for me. Maybe the redirect has been corrected/added since you posted the question?

  • 1
    Seems like it. Works for me too. – klutt Aug 20 at 14:25
  • Just tried now, and it does not redirect for me. Perhaps this is a regression since this answer was posted. – Mureinik Aug 26 at 6:36
  • @Mureinik Same for me. – user477343 Sep 2 at 14:39
  • @klutt Is there a certain browser you are using that could potentially be the cause of whether or not the link is able to redirect? It is not working for me, and I am currently using Google Chrome. – user477343 Sep 2 at 14:40

https://area51.meta.stackexchange.com uses the HTTPS protocol but http://area51.stackexchange.com does not.

I think this may be that they have not installed a SSL Certificate on all servers or included it in the area51 subdomain

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .