0

On the Area 51 discuss page, whenever the "help" button is clicked, the page does not get retrieved. Instead "Page Not Found" error is retrieved. I wanted to check out the help page in order to find out how I can do anything without any reputation. But it turns out that it was just taking a long time to transfer the 51 rep in the main page to the meta site. But still the help page not loading is bug. Thanks.

8
  • @JohnB Actually the link mentioned as broken in the question (which is the faq link in main)works fine for me. However the help link in the meta (where it is 'help' and not 'faq') doesn't work. Please correct me if I'm wrong. – Sai Jul 29 '13 at 22:06
  • Also I doubt if it's a duplicate because that question was posted on Jun 12 and the answer was "fix is pending". Unless it takes that long for a fix, I think this is another issue – Sai Jul 29 '13 at 22:07
  • 1
    You're right, I didn't look that closely. Perhaps it was fixed and then broken again :) – JohnB Jul 29 '13 at 22:08
  • :) In which case "question may already have an answer here" is misleading, because it doesn't. Thanks for pointing out the possibility though. – Sai Jul 29 '13 at 22:10
  • As the OP of that other question, I'm pretty sure this was fixed, but it seems to be broken again. – Logan M Jul 29 '13 at 23:21
  • I pinged one of the devs to have a look. Closing this as a duplicate of the last thread that pointed this out. – Robert Cartaino Jul 30 '13 at 3:04
  • For historical purposes, this is now fixed for me – JohnB Aug 5 '13 at 16:39
  • @JohnB fixed :) here as well !! :) – Sai Aug 5 '13 at 16:46

Browse other questions tagged .